Connect with us

Malaysia

“Angkara Jeles”, Remaja Perempuan Universiti Bᴜ nᴜh Diri

Published

on

Angkara Jeles, Remaja Perempuan Universiti Bᴜ nᴜh Diri

MALAYSIA: Melaka: Gara-gara cem bᴜrᴜ, seorang pelajar wanita sebuah universiti swasta di sini m4 ᴜt selepas dipercayai terjun dari tingkat 18 sebuah pangsapuri di Bukit Beruang di sini, awal pagi kelmarin.

Tindakan `nekad’ gadis berusia 21 tahun itu selepas dikatakan teman lelakinya menjalinkan hubungan percintaan dengan seorang wanita lain menyebabkan magsa mengambil keputusan terjvn dari kediaman berkenaan.

Ketua Polis Daerah Melaka Tengah, Asisten Komisioner Afzanizar Ahmad berkata, dalam kejadian 1.30 pagi itu, ma4 y4t pelajar terbabit ditemui beberapa rakannya di atas tanah di belakang blok kediaman asrama mereka.

Beliau berkata, mngsa dipercayai ter jᴜn dari tingkat 18 pangsapuri sebelum mati di tempat kejadian ak1i bat p4 r4h.

“Berdasarkan keterangan rakan mngsa, pada kira-kira 10 malam kelmarin, magsa bersama beberapa rakan  erbincang mengenai hubungannya dengan teman lelaki, namun ketika perbincangan itu, berlaku satu pertengkaran apabila mngsa mengesyaki teman lelakinya mempunyai wanita lain sebelum dia berlari keluar dari rumah kira-kira 1 pagi.

“Susulan itu, rakannya keluar mencari pelajar itu di sekitar kawasan penginapan universiti dan pada kira-kira 1.30 pagi, mereka menjumpai m4 y4t mngsa di atas tanah di belakang Blok D pangsapuri terbabit,” katanya ketika dihubungi, semalam.

Katanya, berikutan itu, siasatan polis dibuat di setiap tingkat Blok D yang kosong dan menemui sepasang selipar di atas lantai dan satu cermin mata putih di atas tembok berhampiran tangga di tingkat 18 blok berkenaan.

Justeru, beliau percaya mngsa mem bv nvh diri dengan cara ter jvn dari tingkat terbabit.

“M4 y4t mngsa kemudian dihantar ke Jabatan Perubatan Forensik Hospital Melaka untuk bee d4h siasat dan k3s diklasifikasikan sebagai kematian mengejut,” katanya.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terpadu