Connect with us

Malaysia

Ex Teman Wanita Pu Riz Sebar Sikapnya, – Adakah Ini Kifar4h.

Published

on

Ex Teman Wanita Pu Riz Sebar Sikapnya, - Adakah Ini Kifar4h.

MALAYSIA: Bekas Kekasih PU Riz Dedah Hubungan 5 Tahun Berakhir Kerana Orang Ketiga

Bekas kekasih Pencetus Ummah (PU) Rizz iaitu Amal Syahmina tampil memuat naik satu kenyataan selepas menerima pelbagai kecaman susulan tindakannya mempertikaikan tindakan seorang selebriti yang digosipkan dengan pendakwah muda itu.

Menurut Amal, dia mengakui bahawa apa yang dilakukannya itu merupakan satu kesilapannya sendiri dan dia tidak sewajarnya menjatuhkan hukum terhadap seseorang yang cubah perbaiki diri menjadi lebih baik.

“Ya, saya mengaku salah kerana ‘bitter’. Sebagai seorang Muslim, kita tiada hak untuk menghukum niat seseorang apabila mereka sedang cuba memperbaiki diri ke arah yang lebih baik.

“Saya sepatutnya boleh memberikan reaksi yang lebih baik. Saya mempunyai alasan tersendiri untuk berasa sedih. Apapun, saya mengaku, ianya adalah kesilapan saya,” katanya.

Bagaimanapun, Amal berkata dia mempunyai alasan tersendiri bertindak sedemikian dan mendedahkan bahawa hubungannya dengan bekas kekasih mula retak selepas kehadiran orang ketiga.

“Hubungan kami diuji dengan kehadiran orang ketiga dan ia merupakan kesalahannya sendiri kerana tidak cuba mempertahankan saya.

“Meletakkan saya sebagai satu pilihan merupakan satu hal yang tidak wajar. Apapun, anda berhak untuk memilih apa yang anda mahu lakukan, maka, saya hormat keputusan anda dan cuba menerimanya,” katanya.

Katanya lagi, tiada seorang pun yang pernah tahu dan merasai akan kesakitan yang pernah dilaluinya selama ini kerana mereka yang mengecam tidak melalui lima tahun perhubungan dengan pendakwah berkenaan.

“Sebahagian daripada anda cuba mengeluarkan kata-kata yang kurang senang didengar dengan memberitahu yang saya bukan yang terbaik. Anda bukanlah insan yang menjalin hubungan dengannya selama lima tahun.

“Anda bukanlah insan yang begitu rapat dengan keluarga saya, dan paling penting, bukan ada yang pernah berjanji dengan keluarga saya dan diri saya yang anda akan mengahwini saya.

“Saya berharap semua orang baik-baik sahaja. Saya mahu mulakan hidup baru untuk kebaikan saya sendiri. Saya tidak pernah menyesal mengenalinya,” tulisnya.

siapakah wanita ini?

Kejelitaan & Kebijaksanaan Bekas Kekasih PU Riz Cvri Tumpuan!

Setelah di perhatikan laman media sosial Amal Syahmina, rupanya netizen baru tahu bahawa Amal Syahmina ini merupakan graduan undang-undang dan kini bekerja sebagai seorang peguam.

done stalk ig. Allahu, manis, family hebat2, tudung labuh pakaian sopan, education background bagus, pandai bake. Lengkap.

Seorang netizen di Twitter telah mengaku bahawa dia telah mengikuti akaun Instagram bekas kekasih PU Riz ini dan Amal juga sebenarnya adalah seorang yang mempunyai ciri-ciri wanita idaman kerana mempunyai latar pendidikan yang bagus, menutup aurat dan sebagainya.s-kekasih-pu-riz-curi-tumpuan

Sumber: http://apaceritatv.com.my/

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terpadu