Connect with us

Malaysia

Guru antara Mngsa R0 Gol Pndakwah Selebriti, Instafamous dan Youtube Mula Deedahkan Prangai

Published

on

MALAYSIA: Petaling Jaya: Seorang guru berusia 22 tahun pula tampiI membuat lap0ran hari ini mendkwa menjadi mngsa rogoI pend4kwah selebriti yang dit4han poIis di Shah Alam minggu lalu.

Ketua PoIis Daerah Petaling Jaya Asisten Komisioner Nik Ezanee Mohd Faisal berkata, wanita terbabit membuat lap0ran di BaIai PoIis Damansara ke atas svspek.

“Setakat ini di Petaling Jaya kita menerima dua lap0ran membab1tkan cabuI dan rog0l oleh lndividu terbab1t.

“Maklumat lanjvt berkaitan kejadian itu akan dimaklumkan nanti,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

P0rtal Harian Metro hari ini melap0rkan pend4kwah selebriti yang dit4han poIis berhubung slasatan ke$ dkwaan merogoI seorang gadis di Shah Alam minggu lalu, dit4han sekali lagi oleh poIis daerah ini atas ke$ cabuI seorang lagi gadis beras1ngan.

Nik Ezanee berkata, pihaknya menerima lap0ran dibuat seorang wanita berusia 22 tahun pada jam 3.51 petang kelmarin, mendkwa dicabuI lelaki berusia 25 tahun yang juga pendakwah selebriti.

Pendakwah selebriti terbabit sebelum ini dit4han poIis bagi membantu slasatan ke$ dkwaan merogoI seorang gadis, tahun lalu.

Svspek dit4han kira-kira 11 malam Khamis lalu, selepas tampiI memberi keterangan di Ibu Pejabat P0lis Daerah (IPD) Shah Alam.

Berdasarkan lap0ran mngsa berusia berusia 23 tahun itu, dia mendkwa diperk0sa svspek yang mendkwa mahu membantu mer4wat ganggvan em0si dialami pada September tahun lalu.

Difahamkan svspek pernah menyertai sebuah rancangan realiti keagamaan pada 2016 sebelum popular sebagai penyanyi dan pelakon.

Sumber: hmetro

Satu Lagi Lap0ran Terhadap Pend@kwah Muda Diterima – PoIis.

PETALING JAYA – PoIis Petaling Jaya menerima satu lap0ran berhubung kejadian am4ng s3ksual melibatkan seorang pendakwah muda yang sebelum ini dikaitkan dengan satu ke$ rogoI yang kini sedang dalam slasatan.

Ketua PoIis Daerah Petaling Jaya, Asistan Komisioner Nik Ezanee Mohd. Faisal berkata, lap0ran diterima daripada seorang wanita tempatan berusia 22 tahun kira-kira jam 3.50 petang semalam.

“Wanita tersebut yang juga merupakan seorang pelajar di sebuah kolej tempatan mendkwa telah dicabvl oleh svspek yang berusia 25 tahun ketika berada di rumah lelaki tersebut.

“Mngsa mendkwa telah pergi ke rumah svspek di Damansara Perdana selepas dipelawa pada 17 Oktober lalu kira-kira jam 1 pagi untuk belajar ilmu pemasaran perniagaan,” katanya menerusi satu kenyataan di sini hari ini.

Menurut Nik Ezanee, semasa di rumah svspek, mngsa mend4kwa telah dicabuI oleh lelaki tersebut dan dipksa melakukan s3ks 0ral.

“Susulan kejadian tersebut, mngsa telah mengalami tr4uma dan kini sedang mendapatkan rwatan di Pusat Pervbatan Universiti Malaya,” jelas beliau.

Terdahulu, seorang pend4kwah muda dit4han rem4n selama lima hari bermula Jumaat lalu bagi membantu slasatan berhubung satu ke$ merogoI seorang wanita pada September tahun lalu.

Svspek sebelum itu dit4han kira-kira jam 11 malam pada Khamis selepas tampil memberi keterangan di Ibu Pejabat PoIis Daerah Shah Alam.

Sumber: K! ONLINE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terpadu