Connect with us

Malaysia

(Video) Kena M4rah dan M4k1 Dengan Isteri Boyfriend, Gadis Ini Rupanya… Dipuji Wargamaya

Published

on

MALAYSIA: Siapa yang tak sukakan kejvtan, lebih-lebih lagi jika daripada orang yang tersayang. Namun, kejvtan bukan sahaja dengan cara yang romantis sahaja, ada yang suka melakukan prank kejvtan kepada pasangan.

Seperti yang berlaku oleh gadis ini, dia diserang oleh seorang wanita yang mengaku isteri kepada kekasihnya. Meskipun diberi amaran oleh wanita tersebut, gadis itu dilihat tetap tenang dan cuba mengawal perasaan.

Wanita itu turut meminta agar berhenti mengganggu rumah tangga mereka, gadis tersebut hanya mengangguk faham permintaan wanita tersebut. Meskipun tenang, namuan riak mukanya di sebalik face mask itu jelas kelihatan dia sedang menahan perasaan s3d1h dan kec3w4.

Kemudian wanita itu menyuruh gadis itu mengikutnya sehingga ke kereta dan membuka pintu. Kelihatan beberapa hadiah seperti belon, coklat dan teddy bear yang dikeluarkan dari kereta itu.

@deechanteqdah alang2 merajuk kak dee sakat sikit😂 sbr ye bf tgh usaha nk halalkn awk tu..mga bhgia milik kalian dik…aamiin.

♬ original sound – MANA||MILIK||KITA

Menerusi video berdurasi 3 minit itu, wanita tersebut sebenarnya merupakan surprise planner dan telah berpakat dengan kekasih gadis itu untuk memberi kejvtan.

Gadis itu kemudiannya terkejvt dan menang1s apabila mendapat tahu segala drama itu hanyalah prank semata-mata yang dirancang oleh kekasihnya.

Perkongsian tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji reaksi tenang gadis tersebut serta pendiriannya yang tidak mahukan suami orang.

Malah, ada yang meluahkan rasa kasihan dengan gadis tersebut dan tidak membayangkan jika mereka berada ditempatnya ketika itu.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terpadu