Connect with us

Malaysia

(Video) Lelaki India gelar Ayob Khan anak Ha ram, Polis Bu nuh Tahanan Lo kap

Published

on

MALAYSIA:  Telah tular sebuah video seorang lelaki mengelarkan Ketua Polis Johor sebagai anak Ha ram.

Ini selepas Ketua Polis Johor mena fikan pihak PDRM terlibat dalam kes membu nuh tahanan. Jadi berikut kami kngsikan kepada anda video mengenai lelaki ini.

Namun begitu lelaki tersebut telah memaparkan sebuah tulisan yang mengatakan : Statistik ke ma tian dalam Taha nan Polis

Menurut statistik tersebut, Jumlah ke ma tian yang dilaporkan dari tahun 2000 hingga 2014 adalah sebanyak 255. Walaupun Suruhanjaya tidak mempunyai jumlah keseluruhan OKT yang di tahan bagi tempoh 15 tahun yang dimaksudkan, purata kema ti an sebanyak 17 setahun adalah satu jumlah yang agak tinggi dan ianya amat membimbangkan kerana hak kepada nyawa adalah hak asasi manusia yang penting.

Menurut lelaki itu “Kalau PDRM Malaysia tidak bu nuh orang mana statistik diatas didapati. Menurut lelaki itu, statistik itu didapati dari google dan lelaki itu meminta agar Ketua Polis Johor untuk google.

“Ayob Khan Pitchai cuba lihat statistik ini yang Polis bu nuh.”

“Tahun 2009, Kugan umur dia 22 tahun dipu kul ma ti di Balai Polis”

Tahun 2013, Dharmendran umur dia 31 dan P Karunanithi pada tahun yang sama umur dia 42 dipu kul ma ti oleh Polis.

“Apa ini semua, bukan Polis yang bu nuh mereka ? Ini bukti 100% yang saya cakap ini betul”

Dia mengatakan apakah itu semua pal su, soalnya kepada Ketua Polis Johor. Dia turut mengaitkan kes Al tantuya dengan pihak Polis yang membu nuhnya.

Al tantuya

Katanya pembu nu han Al tantuya bukan biasa-biasa, bukan po tong dan sebagainya tetapi B O M.

Tetapi menurut lelaki India ini masih ada lagi yang bebas. Waktu ketika mhkamah membebaskan dia. Tetapi lelaki ini mempersoalkan bagaimana lelaki itu boleh lepas ke Australia.

“Lagi mau cakap integriti katanya, Katanya integriti kepala bapa k kau”

Video penuh

#Kalau nak cakap pasal integriti: U Orang Kena Ubah

Jangan nak ti pu rakyat, korang pu kul OKT semua orang India. Yang ma ti dekat Lo kap semua India. Kalau betul-betul anak jantan aku cabar kau bawa balik orang yang bu nuh al tantuya ke Malaysia. Hantar balik zakir naik ke India.

“Sum pah dari 4 anak saya, saya akan serah diri dekat balai. Gentle man” Ini video satu rakyat Malaysia tengok. Jadi saya sum pah 4 anak saya yang saya akan berse rah dekat Balai Polis.

Ini Ayob Khan anj ing la, dulu dia cakap ahli-ahli DAP semua ada hubungan rapat dengan L T T E. Menurut lelaki India ini yang Ayob Khan sa kit hati sebab dia tak suka dengan orang India tambahnya lagi.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terpadu