Connect with us

Malaysia

Eira Aziera Mahu Balas Samn Suharnizan. Ini Punca Wargamaya Geram

Published

on

MALAYSIA: Dalam satu video lama ada mengatakan bahawa Eira Aziera mahu membalas balik samn yang dibuat oleh Suharnizan Md Sidek keatasnya.

Di beritakan oleh sahabatnya, Puan Suharnizan Md Sidek, mngsa Cyber Bully dan B0dy Sham1ing telah memfailkan Sam4n malv sebanyak RM2 JUTA. Semoga dipermudahkan segalanya untuk Puan..

Ingat gais!!! body shami1ng adalah J3NAYAH!!

Terkini tular satu video dimana Eira mencabar pula untuk samn. Dalam video tersebut Eira berkata tidak kisah nak samn maalu.

Dia juga berkata jangan sampai dia samn balik. Eira juga jelaskan kenapa dia boleh samn malvu kembali.

Tidak dapat dipastikan sama ada video ini ditujukan untuk isu terbaru atau tidak. Saksikan video tersebut dibawah dimana Eira jelaskan kenapa dia boleh buat samn maalu juga.

Hang sape, aku sape” – Eira

Walaubagaimanapun, pengasas produk itu tampil mohon maaf secara terbuka kepada dua individu berkenaan dengan memuatnaik satu video di Facebooknya pada awal pagi tadi.

“Pertama sekali, permohonan maaf secara terbuka dari Eira ini dibuat berikutan terdapat dua ins1iden yang tular ketika Eira membuat live di Facebook Eira Aziera.

1nsiden pertama yang tular adalah berkenaan Restoran 35 di Melaka dan ins1iden kedua melibatkan kata-kata berunsur kesat iaitu body shaming terhadap individu/ pemilik akaun Facebook yang bernama Suharnizan Md Sidek.

“Eira juga berkata dia gagal mengawal emosinya dan menjaga tutur kata sehingga menyebabkan ramai pihak rasa tersinggung. Jadi, dia memohon untuk diberi ruang agar dapat memperbaiki diri dan tutur katanya untuk masa akan datang.

“Jujur Eira katakan, S4LAH TETAP SAL4H. Sebagai individu yang jauh lebih muda Eira seikhlas hati memohon maaf sebab pada ketika itu Eira gagal mengawal emosi dan amaarah sehingga tutur dan kata Eira telah menyinggung hati banyak pihak.

“1nsiden-ins1iden tersebut telah menyebabkan ramai Follower Eira yang Eira sayang telah berkecil hati dan sekaligus timbul pelbagai saalah faham dan praasangka bvrvk. Ins1iden yang tular ini juga telah memberikan kesan yang amat dalam pada seluruh ahli keluarga Eira, sahabat-sahabat, terutamanya suami Eira dan Anak Eira Qalesya serta agen-agen Klubna Laleh dan Miruku di seluruh Malaysia.

“Eira secara peribadi sangat kesal dan berilah peluang pada Eira untuk Eira cuba memperbaiki diri Eira, tutur dan kata Eira pada hari-hari yang mendatang. Permohonan maaf ini dibuat seikhlas hati Eira dan kepada kalian semua yang telah memberikan komen-komen negatif terhadap Eira sejujurnya Eira telah berlapang dada dan maafkan semua.

“Kerana anda semua berhak untuk berasa kecewa dengan Eira. Keputusan Eira untuk tampil membuat permohonan maaf terhadap kedua-dua pihak ini dan juga memberi kemaafan untuk anda semua membuatkan Eira lebih tenang menghadapi ujian ini.

“Eira berharap agar pemilik Restoran 35 di Melaka dan pemilik akaun Facebook SUHARNIZAN MD SIDEK serta seluruh ahli keluarga yang terkesan dengan perbuatan Eira dapat memaafkan kesaalahan Eira yang dibuat samada secara sengaja mahupun tidak sengaja melalui posting live di Facebook terlibat.

Itulah, lain kali jangan buat hal. Tak pasal-pasal dapat balik kecaman daripada warganet. Ingat makcik pakcik bawang dekat Malaysia tak hebat ke? Video lama pun diorang boleh cari tau. – SUMBER: TRENDINGSANGAT.PW

Cakap Besar !

Ramai yang respon di media sosial mengatakan bahawa si Eira ni terlalu bongkak dan ckap besar. Dia juga dikatakan mahu membls saman yang dibuat oleh mngsa.

Ini menyebabkan ramai yang geeram dan pans dengan Eira sampai sekarang walaupun ada yang mengatakan bahawa Eira sudah semakin maatang dalam membuat live.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terpadu